Welkom gast!

Ben je op zoek naar FineFriends? Klik hier
Ben je op zoek naar de PlayParadise website? Klik hier

Waardering:
 • 1 stemmen - gemiddelde waardering is 5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Waarom zo vaak een 'nee' - Sollicitaties
Offline
timmievg
Administrator


*******

73
29
Nov 2014
2
#1
Dit topic is bedoeld als 'extra ondersteuning' voor ons oordeel bij jullie sollicitaties.

Dit is geen topic waar je je sollicitaties moet plaatsen! Lees hiervoor dit topic door.
Dus... Je hebt gesolliciteerd. Je wacht in spanning af op een reactie, maar bijna altijd zoiets als:
Citaat:Bedankt voor je sollicitatie!

Ik heb eens gekeken naar je sollicitatie en playtime,
Dit heb ik samen met onze de andere crew-leden gedaan en we zijn samen tot de conclusie gekomen dat we je nog niet kunnen aanstellen als Crew-lid.

Dit is een voorbeeld van een reactie die CookieMonster gaf op een sollicitatie. Dit zie je heel vaak voorbij komen (tenzij je je sollicitatie niet volgens de voorschriften hebt gemaakt) bij sollicitaties. Maar waarom dit? Waarom die eisen? We leggen het je hier verder uit.Als eerste. Zoals ik al eens mijn verhaaltje hield in een sollicitatie.
Citaat:Over jong en leeftijd. Leeftijd duidt niet direct op je gedrag. Velen denken dat je op je veertiende (of elke andere leeftijd onder de 18) minder verantwoordelijkheid hebt dan een volwassene, dit hoeft heus niet altijd waar te zijn. Het is gewoon een gegeven, taken op je nemen, eerlijk zijn, sociaal goed kunnen communiceren en weten waar je mee bezig bent.

Onze mening op jouw sollicitatie betekent dus niet dat wij alleen oordelen op leeftijd. Er spelen meer factoren mee. Ik zal deze proberen uit te leggen.

 • Leeftijd. 'Huh wat? Jullie oordeelden toch niet alleen op leeftijd?' Klopt, maar het speelt wel mee. Wij willen samen als crew wel het leeftijdsverschil zo minimaal mogelijk houden. De leeftijdsgroep die we nu hebben is redelijk gelijk, gemiddeld tussen de 12 en 15 jaar. Nou komt zeker de vraag '12? Ik dacht dat je 13 moest zijn?'. Dit klopt, maar we kunnen uitzonderingen maken, maar dit moet dan wel een héél speciale zijn. Je zult echt aan bijna alle factoren perfect moeten voldoen om in aanmerking te komen als 12- (of 11-) jarige.
 • Je eerste indruk. Dit is echt zeer belangrijk, ook als je later een baan gaat zoeken. Kom je in een slobbertrui solliciteren, dan geeft dit natuurlijk een slechtere indruk dan wanneer je in een net pak komt. Dit geld dus ook voor onze sollicitaties. Kom je met een slordige sollicitatie met allemaal fouten aan, dan komt dit slechter over dan dat je met een nette, foutloze aankomt. Ook helpt het lezen van onze voorschriften en het bekijken van de voorbeeldsollicitatie wel eens.
 • Je inzet. Dit is natuurlijk van belang als je medewerker wilt worden, je moet wel aardig wat bouwen en niet ineens na twee maanden met de pet er naar gooien. Het is wel de bedoeling dat je passie toont voor het bouwen, en ook ervan probeert te leren (wat natuurlijk in je voordeel is).
 • Je bouwkunsten. Dit is gewoon een basisonderdeel, bouw jij simpele dirthuisjes en alleen maar pixelarts dan kunnen wij je niet accepteren omdat je niet in (ongeveer) onze bouwstijl bouwt.
 • Je gedrag, verantwoordelijkheid en communicatie. Dit is een onderdeel waar wij eigenlijk pas over kunnen oordelen als je in je proefperiode zit, maar hier letten we ook al op als je gast/VIP bent. Dit kun je niet echt goed laten zien in je sollicitatie, vaak kennen we je nog niet echt. Je moet je goed kunnen gedragen in een groep. Ook moet je vlot communiceren, dus niet heel onduidelijk gaan doen tegenover de groep (en de bezoekers). Ook moet je je niet als een klein kind gaan gedragen in de groep, dus niet dat wij de hele tijd voor jou alles moeten doen of alles moeten zeggen maar dat je zelf ook verantwoordelijkheid en inzet toont. Eigen ideeën zijn altijd welkom.
 • Vertrouwen. Hiermee bedoelen we ons vertrouwen in jou. Dit betekent dat we jou moeten vertrouwen dat je niet als wij weg zijn alles kapot gaat lopen maken in het park. Dit is wel een essentieel punt wat zeker belangrijk is maar ook dit keer, dit is een onderdeel waar wij pas over kunnen oordelen als je in je proefperiode zit, maar bijvoorbeeld ook wel al weten uit de survival/creative.
Het is niet altijd dus omdat je te jong bent, er spelen meer factoren mee. Oftewel, de woorden van mij:


Citaat:Het gaat meer om vertrouwen dan leeftijd geef ik toe.
Ik geef dan ook eerlijk toe dat ik geen goede indruk heb gekregen de afgelopen tijden in het begin van het park van de wat jongere mensen. Dan heb ik het ook over vertrouwen waardoor ik een leeftijdsgrens heb ingesteld.

Alles heeft een bepaalde reden mensen.


Ik hoop dat jullie nu beter geïnformeerd zijn en beter begrijpen waarom we deze beslissing vaak maken.
Met vriendelijke groet,
Tim, namens de hele crew van PlayParadise.Ga naar locatie:


1 gast(en)Aangedreven door MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
MyTrade theme by XSTYLED © 2014.